کابینت آشپزخانه اصلی ترین رکن هر خانه ای است و با گذشت روزها کابینت هم همانند سایر وسایل دکوراسیون منزل به روز شده. در واقع کابینت نئوکلاسیک تلفیق دو سبک کابینت مدرن و کلاسیکه. به طوری که اگر شما بین دو سبک کابینت مدرن و کابینت کلاسیک مردد شده اید. و دنبال سبکی هستید که شدت زرق و برق کابینت کلاسیک را نداشته باشد و همچنین به سادگی کابینت مدرن نباشد، کابینت نئوکلاسیک بهترین انتخابه براتون.
امروزه کابینت ها دنیای بسیار متنوع و گسترده ای را در برمی گیرد ما در این مقاله قصد داریم کابینت نئوکلاسیک و معایب مزایای این سبک را به شما معرفی کنیم.
کابینت نئوکلاسیک چیست ؟
در واقع کابینت نئوکلاسیک جدید ترین سبک کابینت آشپزخانه در دنیا محسوب می شود. این سبک کابینت شامل (کابینت انزو، کابینت پولیشی) می شود. این سبک کابینت شامل مشخصات منحصر به فرد است که در ادامه بیشتر به این مشخصات خواهیم پرداخت. کابینت نئو کلاسیک جدید ترین سبک کابینت آشپزخانه است و ممکن است برای همه شناخته شده نباشد.
این سبک کابینت ترکیبی از سبک مدرن و کلاسیک است. همان طور که گفتیم کابینت نئوکلاسیک دارای دو زیر شاخه به نام های انزو و پولیشی است این دو مدل کابینت از نظر شکل ظاهری، نوع رنگ و قیمت تفاوت هایی دارند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم داشت.
کابینت نئوکلاسیک ایرانی
همانطور که بالاتر گفته شد کابینت نئوکلاسیک ایرانی امروزه بین خانواده های ایرانی محبوبیت زیادی پیدا کرده و بسیاری از افراد این سبک از کابینت را برای آشپزخانه خود می پسندند. ساده در عین حال سنتی بودن باعث شده بسیاری طرفدار این طرح باشند. منبت کاری ها و المان های به کار رفته در این کابینت ها در کنار اشرافی بودن ظاهری ساده تر به خود گرفته است.
تنوع طرح و رنگ در کابینت نئوکلاسیک ایرانی بسیار زیاد است چرا که از روکش های مختلفی مانند رنگ های پلی اورتان، پلی استر، پولیش و چوب می توان در ساخت آن بهره برد. کابینت نئوکلاسیک ایرانی نسبت به کابینت کلاسیک، بسیار سادهتر است و درها و بدنهی آن دارای حکاکی و کندهکاریهای محدودتر است.
همچنین کابینت نئوکلاسیک ایرانی، عمدتا بلندتر از کابینت کلاسیک طراحی میشود تا وسایل بیشتری را در میان خود جای دهد. سادگی و تزئینات اندکی که در سبک نئوکلاسیک به کار میرود، باعث میشود به زودی از چنین کابینتهایی خسته نشوید و سالها از دیدن آن لذت ببرید.
کابینت نئوکلاسیک انزو
کابینت انزو (کابینت نئوکلاسیک) برای اولین بار توسط شرکت zentique آمریکا در نیوجرسی تولید شد. در واقع میشود گفت که انزو، نام برند محصول تولیدی این شرکت است؛ که برای اولین بار توسط وارد کنندگان ایتالیایی وارد ایران شد. و با توجه به قیمت بالای کابینت های وارداتی، تولید کنندگان ایرانی اقدام به تولید این کابینت در ایران کردند.
همانطور که می دانید: مردم، شرکت های پیشتاز را در هر جای دنیا به دلیل معروفیتشان؛ به اسم برندشان روی همان محصول میشناسند و به آن نام صدا میکنند. مانند: زیراکس برای دستگاههای کپی، اتود برای مداد نوکی یا دلستر که برای نوشیدنی بدون الکل استفاده میشود. دقیقا شبیه همین اتفاق برای طرح برند انزو افتاده است.
به همین دلیل تمام محصولات تولیدی شرکتهای دیگر و سازندگان ایرانی را می توان؛ به اسم طرح انزو نام برد و استفاده کرد. پس برای راحتی در مطالعه و نوشتن هرجا در این مقاله از کلمهی انزو استفاده شد؛ منظور طرح انزو می باشد. جالب است بدانید که برند انزو نام برندی از سیستم کابینت آشپزخانه، که خود بخشی از خط تولید zentique که حوزهی فعالیتش در زمینهی مبلمان، نورپردازی و دکوراسیون است، می باشد.
ضخامت درب های این مدل کابینت بیست و پنج میلیمتر و چهل میلیمتر قابل تولید است، همچنین ضخامت رنگ در این مدل یک میلیمتر است. نوع رنگ کابینت های انزو پلی اورتان است اما در کشور ما به جهت صرفه جویی در هزینه و سود بیشتر از رنگ های پلی استر استفاده می شود که توصیه میکنیم به هیچ وجه این پیشنهاد کابینت سازتان را قبول نکنید و تحت تاثیر افراد سودجو عمل نکنید.
کابینت نئوکلاسیک پولیشی
یکی از محبوب ترین مدل های کابینت آشپزخانه کابینت پولیشی است لیکن این محصول بسیار جذاب ترکیبی از کابینت کلاسیک حکاکی شده در کنار رنگ پولیشی براق مشابه هایگلاس سفید است و اصطلاحا تلفیقی از کابینت های مدرن و کلاسیک است. استفاده از رنگ پولیشی در این مدل باعث براق بودن درب کابینت ها شده است.
ضخامت رنگ درب های پولیشی بین یک تا دو میلیمتر است و قطر درب ها در دو سایز بیست و پنج میلیمتری و چهل میلیمتری تولید می شوند. نوع رنگ در این نوع دکور بسیار حساس است لیکن پیشنهاد می کنیم از شرکت های معتبر خرید کرده و تا با خیالی آسوده محصولی با کیفیت و مرغوبیت بالا دریافت کنید و از گارانتی و خدمات پس از فروش بهره مند شوید.
کابینت پولیشی یکی از جدید ترین مدل های کابینت آشپزخانه است. این مدل کابینت شامل چند نوع درب متفاوت است، اما نوع رنگ تمام این مدل ها رنگ پولیشی است. این نوع رنگ براق و عمدتا در رنگ سفید قابل اجرا می باشد. در این مدل کابینت از دستگیره سرامیکی استفاده می شود، همچنین کابینت نئوکلاسیک شامل تاج و زیر چراغ ابزار خورده مختص به خود است و از ستون های منحصر به فرد سبک خود بهره می برد. ستون ها، تاج و زیر چراغ در این مدل کابینت شامل حکاکی هستند و به اصطلاح ابزار خ ورده شده اند.
تفاوت کابینت نئوکلاسیک و کلاسیک
سوالی که خیلی از مشتریان عزیز دارند این است که کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک چه فرقی دارند؟ ما تصمیم گرفتیم در این قسمت از مقاله نگاهی اجمالی به نکات فنی و ظاهری کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک داشته باشیم و تفاوت ها و شباهت های این دو سبک پرطرفدار و محبوب را با شما عزیزان در میان بگذاریم:
در واقع شباهت های سبک کلاسیک و نئو کلاسیک بیشتر از تفاوت هایشان است، کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک هر دو از اجزای کوچکی تشکیل شده اند که شامل تاج، زیر چراغ، ستون ها، درب های حکاکی شده و جنس و متریال آنها ارتباط مستقیم با سبک و سیاق آن محصول دارد. بله حدستان درسته این اجزای کوچک تایین میکنند که کابینت کلاسیکه یا نئوکلاسیک.
علاوه بر این موضوع نوع رنگ کابینت هم نکته تایین کننده بعدی ماست برای مثال در کابینت نئو کلاسیک از رنگ های پوششی و پولیشی و در کابینت کلاسیک از رنگ های پلی استر و پلی اورتان استفاده می شود. البته جدا از نوع رنگ شکل ظاهری تاج، زیر چراغ، فرم حکاکی و ابزار درب ها، شکل ظاهری ستون ها از نکات تایین کننده هستند. همچنین تفاوتهایی دیگری دارند از قبیل:
- طراحی کابینت ساده تر نسبت به سبک کلاسیک
- قیمت ارزان تر نسبت به کابینت چوبی کلاسیک
- نگهداری و تمیزکاری آسان تر در مقایسه با کابینت های منبت کاری شده
- مدرن تر و بروز تر از کابینت آشپزخانه کلاسیک
کابینت نئوکلاسیک بهتر است یا مدرن؟
کابینت های سبک مدرن از پرطرفدارترین کابینت ها هستند و با توجه به کیفیت و قیمت مناسب آن، انتخابی عالی برای افراد به شمار می رود. کابینت نئوکلاسیک سبکی خاص و شیک است که به فضای آشپزخانه نمایی شیک و منحصربفرد می دهد. این کابینت هم برای آشپزخانه با ابعاد کوچک و هم آشپزخانه با ابعاد بزرگ قابل طراحی و اجراست.
کابینت نئوکلاسیک تنوع طرح بیشتری دارد و بیشتر در رنگ های روشن و خنثی به کار برده می شود. اما کابینت های سبک مدرن تنوع بیشتری در رنگ دارند و در هر رنگی با توجه به سلیقه مشتری قابل سفارش هستند. انتخاب بین این دو سبک بستگی به خواسته و همچنین بودجه شما خواهد داشت.
فرق کابینت ممبران با کابینت نئوکلاسیک؟
کابینت ممبران در دسته کابینت های کلاسیک و سنتی دارد به همین دلیل حکاکی های زیبایی روی آن دیده می شود. این کابینت بیشتر در آشپزخانه هایی با ابعاد بزرگ مورد اجرا قرار می گیرد و طرح هایی منحصر بفرد دارد. از آنجا که کابینت نئوکلاسیک سبکی ما بین کابینت کلاسیک و کابینت مدرن به شمار می رود، ساده تر از کابینت کلاسیک است و امروزه طرفداران بسیاری در سرتاسر دنیا پیدا کرده است. این سبک کابینت هم در فضا های مدرن و هم کلاسیک قابل اجرا است. کابینت نئوکلاسیک تنوع رنگ گسترده تری دارد و نگهداری و تمیزکردن آن بسیار آسان است.
مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک
اگر قصد خرید کابینت نئوکلاسیک دارید پیشنهاد میکنم این قسمت از مقاله رو از دست ندهید، ما اطلاعاتی در اختیار شما میگذاریم تا مزایا و معایب کابینت نئوکلاسیک را قبل از خرید بدانید، تا خرید آگاهانه ای داشته باشید ازتون دعوت می کنم تا انتها با ما همراه باشید.
معایب کابینت نئوکلاسیک
- در این سبک اگر از رنگ نامرغوب استفاده شود ممکن است رنگ کدر شود یا لب پر شدن رنگ امری بدیهی است، پیشنهاد میکنم از مراکز معتبر و شناخته شده خرید کنید تا با مشکلاتی از این دست رو به رو نشوید.
- کابینت نئوکلاسیک نسبت به اشیا تیز و برنده آسیب پذیر است.
- کابینت نئوکلاسیک نسبت به رطوبت حساس است.
- تولید این سبک کابینت چه از نظر حکاکی ها چه از نظر نوع رنگ بسیار حساس و آسیب پذیر است و ساخت این محصول از عهده کارگاه های کابینت سازی کوچک خارج است، زیرا به دلیل عمق زیاد ابزار خوردگی ها نوع دستگاه سی ان سی نیز اهمیت ویژه ای دارد.
- اگر درب کابینت آسیب دیده شود امکان ترمیم و رنگ آمیزی مجدد وجود ندارد.
مزایای کابینت نئوکلاسیک
- کابینت نئو کلاسیک از دوام و مقاومت بالایی برخوردار است و عمر طولانی دارد.
- تلفیقی از کابینت کلاسیک و مدرن است و جزو جدیدترین محصولات موجود در بازار است.
- قابلیت تنظیف راحت به دلیل استفاده از رنگ پلی اورتان.
- وجود رنگ های براق در کابینت های سی ان سی شده فقط در سبک نئوکلاسیک و کابینت پولیشی دیده میشود.
مشخصات کابینت نئوکلاسیک
اقلام همراه کابینتها | ابعاد کابینتها |
(اقلامی که بابت آنها از شما مبلغی به صورت جداگانه دریافت نمیشود)
تاج، زیرچراغ، پاخور توجه: در بدنه کابینتها از بهترین انواع ورق امدیاف سفید استفاده شده است. |
کابینت زمینی عمق ۵۵ سانتیمتر کابینت دیواری عمق ۳۰ سانتیمتر |
طراحی کابینت نئوکلاسیک
طراحی سه بعدی اولین قدم برای ایده پردازی در آن محیط محسوب می شود، مزیت طراحی کابینت نئوکلاسیک اینه که شما قبل سفارش هر محصولی می توانید به شکل طراحی سه بعدی آن را مشاهده نمایید و این مهم باعث میشود انتخاب بهتری در انتخاب سبک و رنگ کابینت آشپزخانه داسته باشید و به اصطلاح از قبل بدانید چی می خرید.
در طراحی کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک: توجه به تاج و زیر چراغ ها، نحوه قرار دادن ستون و سرستون ها، و مهم تر از همه محل قرارگیری کابینت ها و جزیره آشپزخانه، نکته فوق العاده با ارزشی در طراحی هر آشپزخانه ای است.
یکی از ارکان مهم تیم طراحی صنایع چوبی و کابینت سازی دانیال توجه محسوس آن به این موارد میباشد. که پایینتر جزئیات بیشتری را در اختیارتان میگذاریم. همچنین با در نظر گرفتن استاندارد های موجود در طراحی دکور داخلی آشپزخانه، و مهم تر از آن متناسب با سلیقه مشتری ایده آل ترین طرح ممکن را در اختیار شما عزیزان قرار میدهیم.
شرکت صنایع چوبی و کابینت سازی دانیال با بهره گیری از طراحان حرفه ای در زمینه کابینت آشپزخانه نئو کلاسیک، امتیاز طراحی سه بعدی رایگان برای مشتریان عزیز قرار داده و بابت طراحی کابینت آشپزخانه هیچ هزینه ای دریافت نمی شود و تا رسیدن به طرح مورد نظر شما عزیزان طراحی به شکل رایگان و با بهترین کیفیت انجام می شود.
تاج و زیرچراغ در کابینت نئو کلاسیک
در واقع کابینت آشپزخانه تشکیل شده از اجزای کوچکی است که در کنار هم یک دکور شیک را پدید می آورند. تاج و زیر چراغ دو عضو کوچک در کابینت محسوب می شوند که تاثیر به سزایی در شکیل بودن این سبک کابینت دارند. تاج و زیر چراغ در بالا و پایین کابینت های دیواری نصب می شود. در سبک نئو کلاسیک تاج و زیر چراغ هم رنگ کابینت آشپزخانه است. همچنین تاج و زیر چراغ در این سبک منحصر به فرد است مشابه تاج و زیر چراغ سبک کلاسیک نیست.
ستون و سرستون در کابینت نئوکلاسیک
ستون های نقش و نگار برجسته در این سبک تفاوت هایی از نظر شکل ظاهری و متریال با سبک کلاسیک دارند. در سبک نئو کلاسیک نسب به سبک کلاسیک از ستون های کمتری استفاده می شود. حتی در بسیاری از مدل کابینت های نئو کلاسیک هیچ ستونی به چشم نمیخورد و در استفاده از ستون و سر ستون در کابینت آشپزخانه نئو کلاسیک الزامی نیست.
دستگیره کابینت نئوکلاسیک
️دستگیره كابینت نئو کلاسیک نقش به سزایی در زیبایی آشپزخانه شما دارد. دستگیره ها تمام کننده ی زیباییِ یک کابینت هستند. ️به طور معمول در آشپزخانه های سبک نئو کلاسیک از دستگیره های سرامیکی استفاده می شود. این نوع دستگیره ها بسیار تنوع رنگ بالایی دارند و در مدل های مختلف موجود هستند.
اگر شما کابینت آشپزخانه روشن انتخاب کردهاید پیشنهاد ما به شما این است که از رنگهای برنزی و طلایی رنگ استفاده کنید. برای لمس بهتر این موضوع پیشنهاد میکنم نمونه کار کابینت نئوکلاسیک سفید طلایی اجرا شده در صنایع چوبی و کابینت سازی دانیال را از دست ندهید. و اگر انتخاب شما سبک کابینت نئو کلاسیک تیره است از دستگیره های سرامیکی استیل و روشن استفاده نمایید. توجه به نكات كوچك است كه تفاوت ها را به وجود می آورد پس با همان دقتی که نوع کابینت و رنگ آن را انتخاب می کنید روی انتخاب دستگیره و دیگر نکات کوچک دقت فرمایید.
جزیره کابینت نئوکلاسیک
در دکور کابینت آشپزخانه می توان جزیره را به عنوان نقطه عطف آشپزخانه نام برد. معمولا ارتفاع استاندارد جزیره کابینت آشپزخانه نئو کلاسیک، ۹۰ سانتی متر است. ولی زمانی که بخواهیم از آن به عنوان سطح کار استفاده نماییم، ۷۰ تا ۷۵ سانتی متر مناسب میشود. که این موضوع خلاقیت و توجه طراح به این موضوع را می رساند.
همچنین جزیزه آشپزخانه کاربردهای مختلفی دارد. که طراح صنایع چوبی و کابینت سازی دانیال با توجه به کارایی جزیره، طرح مد نظر شما را ارائه می دهد. نمونه کار های گلاس همراه با جزیره اجرا شده توسط صنایع چوبی و کابینت سازی دانیال مشاهده فرمایید. در ادامه به چند کاربرد جزیره آشپزخانه برای اطلاعات بیشتر شما اشاره می کنیم.
- جزیره آشپزخانه مخصوص نگهداری وسایل:
گاهی شما فضای بیشتری در اختیار دارید که پیشنهاد ما به شما جزیره با کمد و کشوهای بسیار است. - جزیره مخصوص میز نهار خوری:
هر طراحی می داند جزیره آشپزخانه ای که برای غذاخوری طراحی شده است، باید فضای کافی برای قرارگیری زانوها در زیر آن را داشته باشد. به همین خاطر، لبههای پیشخوان در سمت صندلیها باید به اندازه ۶۰ سانتیمتر، از جزیره بیرون زده باشد. - جزیره مخصوص آشپزی و شستشو:
در این نوع از جزیره از سینک ظرفشویی استفاده می شود. همچنین فضایی بر روی پیشخوان این جزیرهها فراهم میشود که بر روی آن میتوان مواد غذایی را آماده نمود و حتی برای مهمانیهای سلف سرویس از آن استفاده کرد. این جزیره نیز اغلب برای آشپزخانه هایی با فضای بزرگتر طراحی و اجرا میشود. - جزیره مخصوص آشپزی:
وقتی اجاق گاز روی جزیره آشپزخانه قرار داده شود، آشپز به وسط آشپزخانه هدایت میشود و به این ترتیب تسط کامل به فضای اطراف پیدا میکند. ولی در عین حال اشکال انتخاب این نوع جزیره این است که ریخت و پاش زیادی دارد و آشپزخانه را کمی شلخته نشان میدهد.
کاور هود کابینت نئوکلاسیک
کاور هود یکی از ارکان اصلی در طراحی کابینت نئوکلاسیک است. در اصل دلیل انتخاب کاور هود در کابینت نئوکلاسیک، برای عدم نمایش هود و متناسب با فضای آشپزخانه نصب می شود. همچنین استفاده از متریال عالی توسط تیم تولیدی صنایع چوبی و کابینت سازی دانیال و در فضای کاملا مکانیزه و صنعتی و مطابق با سلیقه شما مشتریان عزیز طراحی و اجرا می شود تا چشم نوازی بیشتری به دکور آشپزخانه شما بدهد. کاور هود در سبک نئوکلاسیک در چند مدل متنوع موجود است که در تمامی این مدل ها هود مخفی است و دیده نمی شود.
رنگ کابینت نئوکلاسیک
همانطور که در بخشهای قبل گفته شد، در کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک عموماً از رنگهای معتدل استفاده میشود. رنگهایی همچون رنگ طوسی، آبی کمرنگ، سبز، زرد و…. همچنین از رنگهای تیزتر همچون قرمز، مشکی و … به عنوان رنگ مکمل کنار رنگهای نامبرده استفاده میشود. در هر دو نوع کابینت نئوکلاسیک چوبی و ام دی افی، محدودیتی در رنگ انتخابی وجود ندارد.
یکی از مواردی که هیچ کارگاه کابینت سازی بهتون نمیگه تاثیر رنگ کابینت نئوکلاسیک بر روی قیمت آن است. در کل دو مدل رنگ در کابینت نئوکلاسیک هستش که یکی رنگ پلی اورتان هست و دیگری رنگ پلی استر. به این صورت که رنگ پلی اورتان نسبت به پلی استر گرون تر است.
رنگ گنچ ترک و دیگری والرسای اسپانیایی را به خاطر داشته باشید معمولا از این دو رنگ در رنگ کابینت نئوکلاسیک استفاده میشه. که رنگ والرسای اسپانیایی به دلیل کیفیت بالاتر ، قیمت بالاتری هم داره. پس حواستون باشه سرتون کلاه نذارن.. و اگر تفاوت قیمت در کابینت نئوکلاسیک دیدین جویای تفاوت رنگ آن باشید.
کابینت نئوکلاسیک سفید
استفاده از رنگ سفید برای رنگ کابینت ها مزایای زیادی دارد و همچنین از محبوبیت بالایی برخوردار می باشد. رنگ سفید برای کابینت سبک نئوکلاسیک از کاربردی ترین رنگ هاست که فضا را روشن تر می کند و باعث بزرگتر دیده شدن آن نیز می شود. این رنگ کابینت حس تازگی ، تمیزی و سادگی را به محیط هدیه می دهد. کابینت نئوکلاسیک سفید به راحتی میتواند با سایر وسایل و تزئینات هماهنگ شود. کابینت رنگ سفید نیاز به مراقبت و نگهداری بیشتری دارد و به همراه یک صفحه سنگ طبیعی مشکی رنگ، بسیار شیک خواهد شد.
کابینت نئوکلاسیک دو رنگ
امکان استفاده از دو رنگ متفاوت در سبک نئوکلاسیک وجود دارد اما به خاطر عدم خلاقیت تولیدکنندگان این عرصه کمتر نمونه کاری از کابینت نئوکلاسیک دو رنگ وجود دارد و کمتر شناخته شده است.
پیشنهاد صنایع چوبی و کابینت سازی دانیال به شما استفاده از استایل و رنگ های متفاوت درون آشپزخانه می باشد. برای نمایش و ایجاد ترکیب رنگ متنوع، می توانید از رنگ های متضاد و به جا برای چشم نوازی بیشتر استفاده نمایید.
قیمت کابینت نئو کلاسیک
قیمت کابینت نئوکلاسیک و روش صحیح قیمت گذاری به عواملی همچون جنس نوع چوب مصرفی ام دی اف و درب ها، و یراق آلات (لولا و حتی دستگیره و پایه) بستگی دارد. و اجرت ساخت و نصب نیز با توجه به میزان کار و زمانی که صرف می شود. و نوع طراحی متفاوت است. نحوه محاسبه قیمت کابینت 1402 بر مبنای متر طول می باشد.
البته با ابعاد استاندارد. ارتفاع استاندارد کابینت زمینی با صفحه و پایه ۹۰ سانتی متر می باشد و عمق صفحه آن ۶۰ سانتی متر می باشد. ارتفاع استاندارد کابینت دیواری (هوایی) ۷۰ سانتی متر و عمق آن ۳۰ سانتی متر میباشد. ۶۰ درصد از قیمت کل کابینت مربوط به کابینت زمینی و ۴۰ درصد مربوط به کابینت دیواری (ارتفاع ۷۰ سانتی متر) است . مبنای محاسبه کابینت کمدی، کابینت ویترینی، کابینت ارتفاع ۹۰ و … از همین استاندارد ها ضریب می گیرد.
قیمت کابینت پولیشی | ✅ شروع قیمت از متری 10/500/000 تا 13/000/000 میلیون تومان |
قیمت کابینت پوششی | ✅ شروع قیمت از متری 9/500/000 تا 11/500/000 میلیون تومان |
راهنمای خرید کابینت نئوکلاسیک
مطالعه راهنمای خرید کابنیت نئو کلاسیک برای هر فردی که قصد خرید کابینت نئو کلاسیک را دارد را می توان بخش مهمی از این مقاله دانست. زیرا مشتری که قصد خرید کابینت نئوکلاسیک را دارد هدف اصلی اش دریافت محصول مرغوب و با کیفیت است. کابینت نئوکلاسیک یکی از پرطرفدارترین مدل های کابینت می باشد. قبل از خرید کابینت نئوکلاسیک لازم است فاکتورهای زیر را در نظر بگیرید:
- جنس ام دی اف درب ها (کاستامونا یا واناچای) از برترین برند های موجود و دارای استاندارد های جهانی.
- نوع دستگاه رنگ پاش.
- نوع دستگاه سی ان سی و کیفیت و ظرافت کابینت نئو کلاسیک.
- جنس و کیفیت رنگ کابینت (پلی یورتان، پولیشی) نوع رنگ و مهارت رنگ کار تاثیر بسیاری در محصول نهایی دارد.
- جنس و نوع یراق آلات مصرفی در کابینت.
نکاتی درباره کابینت نئوکلاسیک
- اگر مقدار نور طبیعی در محیط آشپزخانه کم است از رنگ های روشن استفاده کنید.
- از قرار دادن اشیاء سنگین بر کابینت بپرهیزید.
- محفظه کابینت را بر اساس فضای معمول آن پر کنید، پر کردن بیش از حد محفظه کابینت را از فرم ظاهری می اندازد.
- از قرار دادن ابزار خیس به درون کابینت بپرهیزید زیرا باعث باد کردن آن قسمت میشود.
- هیچگاه کابینت نئو کلاسیک را با آب و یا مواد شوینده نشویید، بهترین راه حل نظافت استفاده از دستمال تنظیف نم دار می باشد.
- اگر آشپزخانه کوچکی دارید و وسایل شما زیاد است از کابینت های کمدی استفاده کنید تا فضای بیشتری در اختیار داشته باشید.
- اگر آشپزخانه با متراژ بالا دارید کابینت با رنگ های تیره بهره ببرید این رنگ کابینت در آشپزخانه های u شکل و بزرگ بسیار زیباست.
- در نهایت اگر دکور فعلی شما، کابینت آشپزخانه کلاسیک می باشد و روی آن خط و خش افتاده است می توانید آن را با خیال آسوده به استاد کاران مجرب صنایع چوبی و کابینت سازی دانیال بسپارید که آن را بازسازی کنند.
کابینت نئوکلاسیک صنایع چوبی و کابینت سازی دانیال
کابینت نئوکلاسیک سبکی جدید، شیک و کمتر شناخته شده است که در سالیان بعد بسیار بیشتر از آن خواهید شنید. این محصول ریشه اروپایی دارد و در کشور ما توسط چند برند مطرح کابینت سازی قابل تولید هستند و ساخت این محصول از توان کارگاه های کوچک خارج است.
این مقاله چقدر براتون مفید بود؟
از ۱ تا ۵ امتیاز بدید
میانگین امتیازات 0 / 5. 0